Céges események

PONTOSAN

ceges

2007-től 2015-ig egy sport és rendezvény szervező cég (TEAM Rekreáció Kft.) event menedzsere voltam. Ezalatt az idő alatt sok tapasztalatra tettem szert. Szerveztem 40 fős családi napocskáktól kezdve, pörgős fesztivál megjelenéseken át, fantasztikus céges sportnapokig sok mindent. Az élet úgy hozta, hogy mostanában céges főzőversenyek, csapatépítő tréningek és disznóvágások házigazdájaként is jelen vagyok.

Céges rendezvény
Lesz egy fogadásotok? Ki akartok települni egy fesztiválra? Kell nektek egy ember aki leszervez egy roadshowt? Lesz egy sportnapotok? Kérjetek ajánlatot! Az ingyen van!

Házigazda, műsorvezetés
Kell egy speaker, aki nem csak dumál, de képes szervezni magát az eseményt is? A lagzizás miatt a beszéddel nincs gond, evvel együtt 8 év rendezvényszervezői munka segítségemre van abban, hogy egy napot gyorsan átlássak. Kérjetek ajánlatot! Az ingyen van!

Disznóvágás házigazda
Nem csak házigazda vagyok! Le is szervezem az egész disznóvágást! Állítólag, elég nagy disznó vagyok, ebben jó vagyok! Írj nekem!

Családi nap
A rendezvények közül a családi nap az egyik kedvencem. Szeretem, mert nagyon pörgős esemény, sok a gyerek, és a kollégák közel kerülnek egymáshoz. 0-tól leszervezem neked, de ha csak adott rész kidolgozásában szeretnéd, ha részt vennék, avval is nyugodtan megkereshetsz. Küldj e-mailt, vagy töltsd ki az ajánlat kérő formot.

Főzőverseny
Egyik specialitásom a főzőversenyek levezénylése. Ez tényleg egy különleges és veszélyes műfaj. Ettem én már érdekes műremeket! Tudok sok helyszínt, sok kategóriát, írj nekem és megkeressük a legalkalmasabb csapatépítő helyszínt.