Ceremóniamester

HUMOR ÉS PRECIZITÁS

lagziSzeretnétek egy jól sikerült esküvőt, ami olyan volt, mint amilyennek ti elképzeltétek? Szeretnétek egy olyan lagzit, ami a szokásos, számotokra kényelmetlen népszokásoktól mentes, de a fontos részletek megvalósulnak? Nem szeretitek a karót nyelt, feszengős esküvőket? Stresszeltek, hogy minden oké lesz-e, de élvezni szeretnétek a lagzitokat?

Keressetek meg minél hamarabb! Nem kell kapásból döntenetek, az első ismerkedős bemutatkozás ingyen van!

Mégis hogyan épül fel egy esküvő/lagzi szervezése Nálam? Van három perced? Ennyit kérek, és ebből a rövid Preziből minden kiderül:

Nem csak én mondom, hogy jó vagyok!:-) Nincs sok időd olvasgatni? Itt egy rövidebb, markáns vélemény a munkámról.

„Minden tökéletesen zajlott a nagy napon.  Mini figyelme mindenre kiterjedt,  még egy random makarénát is betanított a násznépnek,  széken állva! 😀 ”
Kinga&Misi

Falod a karaktereket? Itt egy valamivel hosszabb kifejtés a munkastílusomról.

„Mi Márkot bíztuk meg a lakodalmunk programjának megtervezésével és levezetésével. Már az első megbeszélésen feltűnt, hogy óriási rutinja van ezen a területen: biztos iránymutatással, hihetetlen hatékonyan, de mégis nagyon pontosan vázolta fel az egyre jobban kibontakozó estét. Esélyünk sem lett volna mindazokra a részletekre kiterjedően tervezni, amire Ő már a legelső alkalommal rákérdezett.
A tervezés gördülékenysége mégis eltörpült a lebonyolítás során tapasztaltakhoz képest. „Mini” nem egy egyszerű vőfélyként, hanem külön jelenségként irányít: meglepő energikussága mellett egyszerűen „érzi” a társaságot, mindenkit megszólít, és aktívan tart, mindezt teszi pedig kortól, nemtől és figyelem: pillanatnyi kedvtől függetlenül. Mindennek ellenére mégsem Ő válik főszereplővé, inkább mint bábmester tartja kezébe az est összes szálát, beavatkozva ahogyan és amikor arra van szükség.
Ha sem a szervezéskor, sem az lakodalom folyamán nem akarsz a „részletekért” aggódni, hanem inkább életed legfelhőtlenebb ünneplését szeretnéd bebiztosítani, Márk nagyon jó választás lesz.”
Bea&Feri